Житомирський театр завершив сезон прем’єрною виставою без глядачів

Житомирський театр завершив сезон прем’єрною виставою без глядачів

Фото
Укрінформ
Житомирський академічний український музично-драматичний театр ім.І.Кочерги через карантинні обмеження завершив свій театральний сезон закритим показом прем’єрної вистави «Дарагой тавариш Б-г».

Про це йдеться на сторінці театру у Facebook.

«30 червня Житомирський академічний український музично-драматичний театр ім. І.Кочерги завершив свій 76-й театральний сезон закритим показом прем’єрної вистави «Дарагой тавариш Б-г» за оповіданням А. Крима «Лист Богу», - йдеться у повідомленні.

Показ прем’єрної вистави «Дарагой тавариш Б-г» / Фото: Житомирський академічний музично-драматичний театр ім. Івана Кочерги

Як зауважила режисер-постановник вистави Наталія Тімошкіна, упродовж вистави любов, ненависть, зрада, свобода, страждання змінюють наші погляди на буття і дають зрозуміти, що ми живемо в цьому світі, аби робити добро.

Читайте також: Бродвейські театри не відкриються до кінця року

Через карантинні обмеження прем’єра проходила у закритому режимі виключно для художньої ради театру, колективу та представників обласної влади.

Прем’єра «Дарагой тавариш Б-г» була запланована на 27 березня до Міжнародного дня театру, але через карантин не відбулася. Показати виставу обіцяють, як тільки театр відновить свою роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-