Кінофестиваль

Кінофестиваль "Молодість" стартує у серпні

Укрінформ
Міжнародний кінофестиваль «Молодість» цього року відбудеться з 22 по 30 серпня.

Про це повідомляє пресслужба кінофестивалю.

"49-й Міжнародний кінофестивалю «Молодість» цього року відзначає свій 50-річний ювілей і відбудеться з 22 по 30 серпня. Подія проходитиме у реальному форматі з додатковим залученням власної онлайн-платформи", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що основними локаціями кінофестивалю стануть кінотеатр «Жовтень», де буде розташований фестивальний центр із показами конкурсної та позаконкурсної програм, в тому числі українських прем'єр. Також «Будинок кіно» – майданчик для фестивальних показів та серії майстер-класів у рамках «Майстерні талантів», а також спеціально сконструйований для події кінотеатр просто неба під Аркою Дружби народів, де також пройдуть фестивальні Церемонії відкриття та нагородження, покази фільмів дитячої програми Molodist Teen Sсreen, українські прем'єри та спеціальні події.

Читайте також: Пітчинги важливі в умовах карантину - голова Держкіно

Як повідомляється, відкриє фестиваль фільм «Забуті» режисерки Дарії Онищенко, стрічка спільного виробництва України та Швейцарії. Її українська прем’єра відбудеться 22-го серпня, під час Церемонії відкриття 49-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-