В Ужгороді новонародженого хлопчика назвали Зеленським

В Ужгороді новонародженого хлопчика назвали Зеленським

Укрінформ
В Ужгороді батьки назвали народженого у травні хлопчика Зеленським. Серед рідковживаних імен, які вподобали закарпатці минулого місяці, також є Леонард, Жан, Вогнедар.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, яке є у розпорядженні Укрінформу.

“Серед рідковживаних імен, якими називали ужгородці хлопчиків у травні - Дем’ян, Леонард, Ян, Самеуль, Себастіан, Жан, Прокоп, Вогнедар, Зеленський. Серед дівчаток популярні такі рідковживані імена, як Аліса, Олівія, Еліна, Маргарита, Еліф, Амелія, Ванесса, Глорія”, - йдеться в повідомленні.

Разом із тим найпоширенішими іменами, якими називали ужгородці хлопчиків: Матвій, Олександр, Максим, Давид, Богдан, Даніїл, Ярослав. А жіночі - це Анна, Софія, Поліна, Юлія, Єва, Ніколь.

Читайте також: Кабмін ухвалив низку рішень щодо захисту дітей

Протягом 5 місяців 2020 року відділами ДРАЦС Закарпатської області зареєстровано 5 398 новонароджених, повідомили у міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції.

Як повідомляє Суспільне.Закарпаття у Facebook, ужгородець Зеленський Євгенович проживає в ромському таборі.

“Ужгородець Зеленський Євгенович проживає в ромському таборі. Він народився 23 березня цього року. Батьки вирішили назвати його прізвищем президента України” - пише ЗМІ.

Як повідомлялося, раніше, у 2009 році, батьки з ромського поселення біля Ужгорода назвали свого сина на честь тодішнього президента України - Януковичем. Народився він в грудні 2009-го, перед президентськими виборами в країні. Зараз Янукович Брежинський вже школяр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-