FILM.UA повернеться в кінотеатри з

FILM.UA повернеться в кінотеатри з "антикризовим пакетом"

Укрінформ
Група компаній FILM.UA поверне в кінотеатри шість своїх успішних стрічок, а також фільм «Черкаси», прокат якого перервав карантин.

Про це повідомляє сайт FILM.UA Group.

«Кінотеатри України будуть відновлювати свою діяльність, проте існує суттєва нестача контенту - через пандемію коронавірусу багато релізів перенесено на другу половину 2020-го - 2021 рік. Один із лідерів кіноринку України FILM.UA Group пропонує до повторного кінопрокату пакет своїх найбільш успішних фільмів, а весь прибуток від проданих квитків залишатиметься кінотеатрам. Разом з цим планується відновлення показів воєнної драми «Черкаси», перерваних карантином», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, в «антикризовий пакет» входять такі повнометражні картини FILM.UA: «Сторожова застава», «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», «Захар Беркут», «Ціна правди», «Скажене весілля» та «Скажене весілля 2».

За умовами пакету кінотеатри матимуть змогу на безоплатній основі демонструвати будь-які стрічки із запропонованого переліку, самостійно визначаючи кількість  та період показів. При цьому FILM.UA Distribution як правовласник та дистриб’ютор цих фільмів не претендує на свою частку від реалізованих квитків.

Читайте також: Комітет ВР просить Шмигаля дати добро на відкриття кінотеатрів з 1 липня

Крім цих фільмів, кінотеатрам пропонується продовжити покази воєнної екшн-драми «Черкаси», прокат якої було перервано через закриття кінотеатрів у зв’язку з карантином.

«Антикризовий пакет» та повернення в прокат фільму «Черкаси» самостійно реалізовує FILM.UA Disribution - компанія, що займається дистрибуцією контенту виробництва FILM.UA Group та зовнішніх кіновиробників.

«Ми у FILM.UA Group добре розуміємо, в яких умовах опинилася індустрія кіно і зокрема - кінотеатри. Також ми знаємо, що глядачі з нетерпінням чекають на можливість прийти в кіно - багато хто долучився до акцій під час карантину і придбав квитки «на потім» в улюблені кінотеатри. Нашою акцією ми теж підтримуємо роботу кінотеатральних партнерів в усій Україні, а глядачів заохочуємо повертатися в кіно на найкращі українські фільми», - розповіла керівник напрямку кінотеатральної дистрибуції FILM.UA Group Надія Коротушка.

Читайте також: FILM.UA Group запускає ролики з подякою українським лікарям

Починаючи з 2014 року в національний прокат було випущено 11 фільмів виробництва та співвиробництва FILM.UA Group, а також дві стрічки інших виробників на правах співдистриб’ютора. На 17 березня 2020 року загальний бокс-офіс цих стрічок становив 234 815 122,18 грн, їх переглянули 2 993 442 осіб. Чотири фільми в національному прокаті зібрали понад 1 млн доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-