Сьогодні - вручення нагород кінопремії «Золота Дзига»

Сьогодні - вручення нагород кінопремії «Золота Дзига»

Укрінформ
Уперше в історії українська кінопремія «Золота Дзиґа» вручатиметься режимі онлайн-шоу з прямою трансляцією.

Про це нагадує Українська кіноакадемія у Facebook.

«Трансляція прямого ефіру онлайн-церемонії вручення Четвертої Національної кінопремії «Золота Дзиґа» буде доступна 3 травня з 19:00 на YouTube каналі Української кіноакадемії за посиланням: https://bit.ly/Золота_Дзиґа_онлайн. Топові українські кінозірки, найкращі кінофільми минулого року, головні здобутки нашого кінематографа — дізнайтесь першими у прямому ефірі, хто отримає заповітну статуетку», - закликають організатори.

Як зазначається, вже четвертий рік поспіль Українська кіноакадемія відзначає найкращих в українській кіноіндустрії. І з кожним роком все важчий вибір постає перед кіноакадеміками - хто цього разу отримає «Золоту Дзиґу»? Все більше фільмів подають заявки на участь, все вищою є їхня якість, все складніше виокремити найкращих. Але 400 професіоналів вже зробили вибір, і його вже готові оголосити країні 3 травня під час онлайн-трансляції.

У Кіноакадемії обіцяють насичену інтерактивну програму, і не без сюрпризів. Це буде справжнє шоу, нехай і в онлайні!

Нагадаємо, цьогоріч премія вручається у 22 номінаціях. Серед них – 2 нові. Зокрема, відтепер у межах Національної кінопремії «Золота Дзиґа» започатковано премію «Відкриття року».

Найбільше номінацій отримала драма «Додому» - фільм претендує на нагороду в 11 категоріях. У комедії «Мої думки тихі» - 9 номінацій, у «Гуцулки Ксені» - 9, «Вулкан» має 8, «Захар Беркут» - 7.

Урочисту церемонію проведуть акторка і телеведуча Дар’я Трегубова та коментатор і телеведучий Тімур Мірошниченко.

Гостями церемонії стануть Святослав Вакарчук та DZIDZIO.

Читайте також: Держкіно презентувало п’ять нових фільмів на своєму Youtube-каналі

За усіма подробицями онлайн-церемонії Четвертої Національної кінопремії «Золота Дзиґа» можна також спостерігати на офіційному сайті УКА, у соцмережах і, зокрема, на сторінці заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-