17-й Docudays UA назве сьогодні переможців і покаже фільм-закриття

17-й Docudays UA назве сьогодні переможців і покаже фільм-закриття

Укрінформ
17-й Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA проведе сьогодні церемонію нагородження.

Про це повідомляється на сторінці фестивалю у Facebook.

«Сьогодні о 21:00 у прямому ефірі ми оголосимо переможців, послухаємо мудре журі й вручимо нагороди авторства художниці Жанни Кадирової. Ведучі церемонії - Ангеліна Карякіна і Макс Щербина. Спеціальні гості включаться з найнесподіваніших місць», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, по завершенні церемонії глядачів запрошують переглянути фільм-закриття «Хороша смерть» на docuspace.org.

В рамках фестивалю о 17:00 в програмі Docu/Class відбудеться дискусія «Міжнародний ринок після карантину: як дистрибувати документальне кіно завтра?». Йтиметься про те, як тепер змінюються акценти і статуси в кінодистрибуції; як і де ефективніше за теперішніх обставин промотувати документальне кіно; як орієнтуватися в нових умовах міжнародного ринку. Про це на панельній дискусії говоритимуть представники міжнародного кіноринку і фільммейкери, які вже отримали досвід онлайн-прем’єри. Про це на панельній дискусії говоритимуть 24 фільммейкери, які вже отримали досвід онлайн-прем’єри.

Читайте також: "Не хвилюйся, двері відчиняться": Docudays UA покаже фільм про українців після Майдану

О 18:30 програма RIGHTS NOW! присвячена темі «Права дитини і бізнес. Як діти можуть заробляти?». Експерти розкажуть про фактичний стан дотримання прав дитини українською бізнес-спільнотою та про перешкоди, які заважають їй у цьому. А також розглянуть успішні кейси дітей, які започаткували свій бізнес.

Після церемонії нагородження о 23:00 на головній сторінці docudays.ua - супер стильний діджей-сет від друзів та партнерів фестивалю з бару Хвильовий.

Як повідомлялося, 17-й міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA проходить з 24 квітня до 3 травня. Вперше він відбувається в онлайн-форматі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-