Гурт Go_A презентував кліп на пісню

Гурт Go_A презентував кліп на пісню "Соловей"

Відео
Укрінформ
Організатори онлайн-концерту «Євробачення: Європа сяє світлом» презентували кліп «Solovey» (в англомовній транскрипції) українського гурту «Go_A», закликавши співати пісню разом під час шоу 16 травня.

Про це інформує пресслужба Європейської мовної спілки (European Broadcasting Union, EBU), повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Переможці українського національного відбору - 2020 створили ліричне відео для свого виступу «Соловей», і вони зробили це у стилі флешмобу. Відео було підготовлено для шанувальників Євробачення з усього світу, щоб вони могли співати пісню разом із гуртом», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, у ліричному відео представлена ​​оновлена ​​версія пісні, підготовлена для Роттердама її співавтором, засновником гурту Тарасом Шевченком. «У новій версії більше барабанів і ударних і більше динаміки. Це додає йому сучасного звучання. У фінальній версії ми отримали суперальянс сучасних ритмів та фолку у виконанні нашої співачки Каті. Ми хочемо показати, що українська пісня може звучати сучасно», - поділився Тарас.

Організатори також нагадали, що вперше в історії відбору пісня-переможець повністю була виконана українською, а співачку Катерину Павленко надихнула написати переможну композицію народна пісня.

«Ми вирішили зробити ліричне відео, щоб наші закордонні шанувальники співали разом з нами українською. Нас часто позначають в історіях, де люди намагаються співати пісню «Соловей», але через мову вони відчувають певні труднощі. Тож ми вирішили спростити життя всім і розпочати флешмоб», - сказала Катерина.

Читайте також: Замість Євробачення проведуть альтернативне шоу - без глядачів

Також зазначається, що кліп «Соловей» буде показаний на Євробаченні 16 травня разом з піснями інших учасників «Євробачення 2020».

Як повідомлялося, 18 березня 2020 року «Євробачення-2020», де Україну мав представляти гурт Go_A з піснею «Соловей», скасували через пандемію коронавірусу. Після того Європейська мовна спілка та суспільні мовники Нідерландів NPO, NOS і AVROTROS, які разом працювали над організацією цього міжнародного пісенного конкурсу у Роттердамі (Нідерланди), дійшли рішення провести онлайн-концерт «Євробачення: Європа сяє світлом» 16 травня, коли мав би відбутися фінал «Євробачення-2020».

У шоу «Євробачення: Європа сяє світлом» візьмуть участь представники країн 2020 року, вони виконають 41 конкурсну пісню. Концерт транслюватимуть наживо 16 травня о 22:00 Суспільний канал «UA: Перший» та радіо «Промінь». Також він буде доступний для перегляду на офіційному каналі «Євробачення» в You Tube.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-