FILM.UA Group запускає ролики з подякою українським лікарям

FILM.UA Group запускає ролики з подякою українським лікарям

Відео
Укрінформ
Відеозвернення від популярних акторів зі словами подяки українським медикам з’являтимуться щодня до 8 травня на сторінках FILM.UA Group та «Здорові комунікації» у Facebook.

Про це Укрінформу повідомили організатори заходу.

«Учасники акції - Ахтем Сеітаблаєв, Назар Задніпровський, Олег Волощенко, Джиммі Воха-Воха, Алеся Романова, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Олександр Норчук, Ірина Ткаленко, Дарина Єгоркіна та Максим Михайліченко. Вони поділяться реальними історіями з життя про зустріч з лікарями та їх допомогу, а також висловлять їм свою підтримку. Серед акторів - і ті, хто зіграв медиків у фільмах та серіалах виробництва FILM.UA Group», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Кім Кардаш’ян долучилася до "коронавірусного" челенджу

Як зазначається, проєкт «Дякую лікарю» започаткований агенцією «Здорові комунікації» та Дитячим фондом UNICEF. Він має на меті висловити слова підтримки та вдячності всім лікарям, які щоденно рятують людські життя й борються з пандемією. Компанія FILM.UA Group долучилася до ініціативи у форматі відеозвернень одинадцяти відомих акторів.

Постпродакшеном проєкту від FILM.UA Group займалася команда генеральної продюсерки Pay TV телеканалів FILM.UA Group Наталки Якимович. Реліз роликів також планується в ефірі телеканалів «36,6», «Дача» та «КусКус».

Переглянути перший ролик FILM.UA Group за участю режисера і актора Ахтема Сеітаблаєва, який зіграв лікаря-офтальмолога у стрічці «Пульс», можна за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-