The Rolling Stones дописали на карантині пісню

The Rolling Stones дописали на карантині пісню "Життя в місті привидів"

Відео
Укрінформ
Популярний британський музичний гурт The Rolling Stones випустив свою першу нову оригінальну пісню з 2012 року "Життя в місті привидів" (Living In A Ghost Town), доречну до пандемії COVID-19.

Працювати над синглом музиканти почали торік в Лос-Анджелесі та Лондоні, а закінчили на карантині вдома, йдеться у дописі на офіційній сторінці гурту у Twitter.

"The Rolling Stones щойно оголосили нову композицію "Життя в місті привидів", записану в Лос-Анджелесі та Лондоні минулого року та закінчену на карантині. Слухайте просто зараз", - йдеться у дописі.

Соліст гурту Мік Джаггер лаконічно розповів про історію запису. "The Rolling Stones записували нову пісню в студії до карантину. Ми виявили, що пісня - "Життя в місті привидів" - буде особливо резонувати за цей час", - написав він у Twitter , висловивши надію, що на карантині гурт запише ще кілька пісень. За його словами, група поки не розуміє, коли зможе продовжити світове турне.

Читайте також: Онлайн-концерт за участю понад 100 виконавців зібрав $128 мільйонів для медиків

Музиканти також запросили на відеопрем'єру The Rolling Stones на офіційному каналі YouTube Stones. У кліпі на пісню можна побачити спорожнілий Лондон та інші міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-