Говоримо з ветеринаром Наталею Мазур

Говоримо з ветеринаром Наталею Мазур

Подкаст
Укрінформ
На карантині працюють не лише «людські» лікарі, а й ті, хто лікує наших чотирилапих друзів - вони також зараз несуть свою щоденну варту.

Про те, як живеться міським ветеринарним клінікам, центрам та притулкам ми поговорили з директоркою КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» Наталею Мазур.

ПРОСТО СЛУХАЙ:

Слухайте також: Говоримо з клінічним психологом, доктором медичних наук Олегом Чабаном

Директорка КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» Наталя Мазур каже, що з початку карантину телефонних дзвінків з приводу взяти тварину додому побільшало та поділилася, що обрати тваринку тепер можна на їхньому сайті або сторінці у Фейсбук онлайн. Тваринку доставлять замовнику прямо додому, дотримуючись усіх правил карантинних обмежень. 

"Це – надзвичайно потрібна соціальна функція, як для нашого комунального підприємства, так і для людей, які готові взяти домашнього улюбленця. Особливо в час, коли люди опинилися на самоті і потребують спілкування", - наголосила Мазур.

Окрім цього, ветеринар розповіла що проєкт, де засудженим у колонію передають котиків, став успішним і є попередні домовленості з Міністерством юстиції після закінчення карантину працювати з іншими виправними закладами по всій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-