Ді Капріо та Де Ніро запустили

Ді Капріо та Де Ніро запустили "коронавірусний" челендж

Відео
Укрінформ
Голлівудські актори Леонардо Ді Капріо та Роберт Де Ніро запустили благодійну ініціативу #AllinChallenge, метою якого є збір коштів для літніх людей, дітей і медиків в умовах пандемії коронавірусу.

Найщедріший шанувальник зможе зіграти епізодичну роль разом з акторами у новому фільмі Мартіна Скорсезе «Убивці квіткового Місяця», повідомив Ді Капріо в Instagram.

«Нещодавно ми запустили Americas Food Fund, щоб у цей критичний час кожна сім'я, яка цього потребує, отримала доступ до їжі. Найбільш вразливі громади потребують нашої підтримки зараз як ніколи. Ось чому ми просимо вас допомогти нам з #AllinChallenge. Якщо ви коли-небудь замислювалися про те, що вам подобається працювати з великим Мартіном Скорсезе, Робертом Де Ніро та зі мною, це ваш шанс. Ми з Робертом збираємося знятися у новому фільмі під назвою "Убивці квіткового Місяця" режисера Мартіна Скорсезе. Ми хочемо запропонувати вам невелику роль, можливість провести день на знімальному майданчику разом із нами трьома, та відвідати прем’єру», - йдеться у публікації Ді Капріо.

Щоб взяти участь в конкурсі, фанати повинні зробити пожертву на сайті ініціативи All In Challenge.

Ді Капріо передав естафету у челленджі Метью МакКонахі, Еллен Дедженерес і Джеймі Фоксу.

Читайте також: У Британії 99-річний ветеран зібрав понад £13 мільйонів на боротьбу з коронавірусом

МакКонахі вже відреагував на пост і запропонував фанам приєднатися до нього на футбольному матчі в Техаському університеті.

За даними сайту Worldometer, у світі зареєструвано 2 084 744 випадки зараження коронавірусом, з них 134 685 летальних, 515 475 людей одужало.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-