"Розділові Наживо" із Жаданом можна переглянути на Takflix

Укрінформ
На онлайн-платформі Takflix вийшов фільм-концерт «Розділові Наживо» за участі Сергія Жадана.

Про це повідомляється на сайті платформи.

«Стрічку можна переглянути за 60 гривень в усіх країнах світу», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, в основі фільму - екранізація однойменного перформансу «розділові» - міждисциплінарного проєкту мистецької агенції АртПоле. Перфоманс на основі книги Сергія Жадана «Вогнепальні й ножові» вперше презентували у 2012 році. З того часу виступи відбулися в різних локаціях, від Бахмута і Станиці Луганської до Варшави та Вроцлава. Зйомки фільму-концерту «Розділові Наживо» відбулися під час останнього виступу артистів, після якого проєкт припинив існування.

Автором ідеї та режисером «Розділові Наживо» є Вадим Ільков — оператор фільму «Вулкан» та режисер-постановник «Тато — мамин брат». Для роботи над проєктом Ільков зібрав 11 найкращих операторів України. 11 камер одночасно слідкували за останнім виступом «розділових», не пропускаючи жоден рух артистів. В результаті сам фільм став дослідженням творчого процесу, розкриваючи перед глядачами несподівані та захоплюючі моменти творення мистецтва, можливості бути разом, чути й відчувати один одного.

Читайте також: Жадан під час карантину писатиме новий роман

«Такфлікс» – онлайн-платформа для легального перегляду українського кіно. Зараз на платформі можна подивитись «Вулкан» Романа Бондарчука, «Коли падають дерева» Марисі Нікітюк, «Гуцулка Ксеня» Олени Дем’яненко, «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго» Надії Парфан та інші фільми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-