У Бориса Акуніна діагностували коронавірус

У Бориса Акуніна діагностували коронавірус

Укрінформ
Популярний російський письменник, який проживає в Лондоні, Борис Акунін (Григорій Чхартішвілі) повідомив, що у нього коронавірус.

Про це він написав у Facebook.

«Я закинув фб, адже валяюсь з модною хворобою. Трохи наберусь сил - обов'язково поділюся враженнями. (СПОЙЛЕР: страх перед коронавірусом набагато страшніше за сам коронавірус. Обережним бути треба, а панікувати немає чого)», - написав Акунін.

Борис Акунін (справжнє ім'я Григорій Чхартішвілі) - письменник, вчений-японіст, літературознавець, перекладач, громадський діяч. Також публікувався під літературними псевдонімами Ганна Борисова і Анатолій Брусникін.

Є автором кількох десятків романів, повістей, літературних статей і перекладів з японської, американської та англійської літератури.

Читайте також: У голлівудської акторки з України виявили коронавірус

Художні твори Акуніна переважно детективного жанру, створений ним образ Ераста Фандоріна став культовим. В останні роки працює над багатотомною «Історією російської держави».

Чхартішвілі відомий своїми різкими висловлюваннями і критикою на адресу російської влади і Володимира Путіна особисто. У січні 2017 року письменник вийшов із складу ПЕН-Центру, московського відділення міжнародної організації ПЕН-клубу на знак протесту проти виключення із нього опозиційного журналіста Сергія Пархоменка, а також ігнорування ПЕН-Центром арешту українського режисера і письменника Олега Сенцова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-