Національний цирк України запускає

Національний цирк України запускає "африканське" шоу

Фото
Укрінформ
У Національному цирку України стартує нова шоу-програма "Африка Екзотичний Бум".

Про це на пресконференції розповів генеральний директор ДП "Національний цирк України" Владислав Корнієнко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Наша нова програма називається “Африка Екзотичний бум”. Ми обрали цей напрям, цю назву, цю драматургію і цю режисуру, аби довести українському глядачеві, що ресурс досить широкий, творчий, мистецький, і ми спроможні презентувати циркове мистецтво в різних його жанрах та складових. Тож ласкаво просимо на нову нашу програму”, - сказав Корнієнко.

Цирк запускає шоу "Африка Екзотичний Бум" / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Директор “Цирку африканської мрії” Янинех Тасфай розповів, що зараз зі столиці Ефіопії Аддис-Абеби до України приїхали презентувати свої номери 25 артистів.

"Сюди ми привезли все найкраще, щоб зарядити українського глядача позитивною енергією, обмінятися досвідом, познайомитися з людьми, бо ми вперше в Україні", - додав він.

Читайте також: Національний цирк намагається зменшити використання тварин у програмах - директор

Програма “Африка Екзотичний Бум" включає в себе запальні танці та карколомні трюки, номери з тваринами (зокрема дикобразами). Упродовж усієї вистави глядачів розважатимуть кумедні клоуни.

Шоу “Африка Екзотичний Бум” триватиме до 19 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-