Книжковий Арсенал закінчив прийом заявок з приголомшливим результатом

Книжковий Арсенал закінчив прийом заявок з приголомшливим результатом

Укрінформ
Х Міжнародний фестиваль “Книжковий Арсенал”, що відбудеться 20-24 травня, закінчив прийом заявок з приголомшливим результатом.

Про це повідомляє пресслужба фестивалю.

“Х Книжковий Арсенал закінчив прийом заявок з приголомшливим результатом. 217 видавництв, організацій та культурних інституцій і 69 ілюстраторів заявили про бажання взяти участь у виставці-ярмарку. До програми надійшло 584 пропозиції, зокрема від незалежних заявників з-за кордону”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, заявки вже почали опрацьовувати і наприкінці лютого буде оголошено результати, заявники отримають повідомлення.

Фокусна тема цьогорічного фестивалю — ОПТИМІСТИ СКЕПТИКИ. Її куратором обрано літературознавця Ростислава Семківа.

Читайте також: Український інститут книги візьме участь у шести міжнародних виставках — МКМС

Х Книжковий Арсенал складатиметься з таких програм: Письменницька програма, куратор Сергій Жадан; Програма з професійного розвитку, кураторка Оксана Хмельовська; Українська програма, координаторка Таня Родіонова; Міжнародна програма, кураторка Оксана Щур; Дитяча програма, кураторка Юлія Козловець; Програма з книжкового дизайну, кураторка Ольга Жук; Музична програма, кураторка Любов Морозова; Спеціальна програма Ірини Славінської; Мистецькі проєкти, координаторка Соломія Савчук.

Інші складові фестивалю: Конкурс “Найкращий книжковий дизайн”; Спеціальні програми та проєкти з філософії, фантастики, науково-популярної та музейної книги, графічної прози, кулінарних книг.

Міжнародний фестиваль “Книжковий Арсенал” відбувається з 2011 року. Це грандіозна інтелектуальна подія України, де розвиваються і взаємодіють книжкова, літературна, мистецька сцени, порушуються і осмислюються вагомі питання буття людини, суспільства і культури, спонукаючи до проактивної позиції учасників і відвідувачів.

Місія Книжкового Арсеналу — створювати такі взаємодії, коли поєднання естетичного переживання та інтелектуального включення в контексті книги посилює спроможність людини та суспільства.

У березні 2019 року Міжнародний фестиваль “Книжковий Арсенал” було визнано найкращим літературним фестивалем року на Лондонському книжковому ярмарку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-