"Гра престолів" і Зеленський: Google назвав найпопулярніші запити в Україні

Укрінформ
Лідерами пошукових запитів, які у 2019 році задавали у Google українці, були 8 сезон серіалу “Гра престолів", а також нинішній Президент Володимир Зеленський.

Про це розповів директор Google з розвитку бізнесу у Східній Європі Дмитро Шоломко на брифінгу 10 грудня в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми вирахували найпопулірніші запити цього року, але, як правило, вони не міняються, вони більш-менш одні й ті самі: це фільми, серіали, Євробачення, але цього року трохи популярнішим став спорт”, - зазначив Шоломко.

За його словами, найпопулярнішим запитом українців цьогоріч став “Гра престолів 8 сезон”, на другій позиції - “Зеленський”, а замикає трійку лідерів “Юлія Началова” (російська співачка, яка померла у березні).

У категорії “Персона” найбільший інтерес в українців викликав знову ж таки Володимир Зеленський, за ним ідуть російська акторка Анастасія Заворотнюк та експрезидент Петро Порошенко.

З-поміж кінофільмів, за інформацією Google, найпопулярнішим виявився “Джокер”, за яким ідуть “Месники: фінал” та “Аквамен”. До першої десятки запитів увійшов і український фільм “Захар Беркут”.

Читайте також: Продюсер "Сімпсонів" спростував інформацію про закриття серіалу

Найбільш запитуваним словом у категорії “Що таке?” було "томос". Також українців цікавила подагра, формула Штайнмаєра (українці писали “Штанмайєр”). У категорії “Найпопулярніше ТВ-шоу” традиційно перед ведуть “Евробачення 2019”, “Холостяк 2019” та “Оскар 2019”.

Як повідомлялося, найпопулярнішими запитами у Google торік був “ЧМ 2018”, новий сезон серіалу “Мажор” і конкурс Євробачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-