Юна художниця з Харківщини перемогла на міжнародному конкурсі в Каннах

Юна художниця з Харківщини перемогла на міжнародному конкурсі в Каннах

Укрінформ
Вихованка Лозівської художньої школи Анжеліка Горгуновська стала лауреатом першої премії Міжнародного конкурсу молодих художників, який пройшов в Каннах (у своїй віковій категорії).

Про це повідомляється на сторінці навчального закладу в Facebook.

"Робота учениці нашої школи отримала міжнародне визнання у Каннах. Вітаємо Анжеліку Горгуновську та її викладача Олену Парамєєву з перемогою", - йдеться в дописі.

Читайте також: У Києві презентували проєкт “28. Музика гідності” на підтримку обдарованих дітей

Повідомлення від організаторів про перемогу надійшло на електронну адресу художньої школи наприкінці листопада. Лауреатка зізналася, що була приголомшена, на перше місце не розраховувала. Хоча й додає – картина вийшла незвичайна.

"Я зобразила казку Екзюпері «Маленький принц». Робота справді дуже цікава, в ній дуже багато різних технік, навіть друк. Вона дуже різноманітна. Яскрава, барвиста", - сказала Анжеліка Горгуновська журналістам Лозівської ТРК «Сігма».

Показати роботу дівчина не може – картина ще в Каннах.

У художній школі Анжеліка Горгуновська займається вже 8 років, а малює з раннього дитинства.

"Мені це завжди подобалося. І завжди одразу фарбами. В мене якось не було ніколи ескізів… Коли йшла в художню школу, просто хотіла покращити свій рівень, аж ніяк не сподівалася на участь і перемоги в міжнародних конкурсах. Та взагалі про це тоді не замислювалася", - зізнається художниця, яка й раніше перемагала в міжнародних конкурсах.

Зараз талановита дівчина готується до вступу в Харківську академію дизайну та мистецтв і, звичайно, до нових конкурсів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-