Фільм про хранительку Зимового саду виходить у прокат

Фільм про хранительку Зимового саду виходить у прокат

Трейлер
Укрінформ
Дебютна стрічка режисера Семена Мозгового “Історія Зимового саду” виходить в український прокат.

Про це повідомляє компанія 86PROKAT.

“Прокат стартує 5 грудня 2019 року. Картину побачать глядачі у Києві, Львові, Харкові та інших містах України”, - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, українська прем’єра стрічки пройшла на Міжнародному фестивалі документального кіно про права людини Docudays UA, де “Історія Зимового саду” отримала нагороду за найкращий український документальний фільм.

Він розповідає про Зимовий сад — павільйон квітникарства на території київської ВДНГ — і його хранительку Валентину Миколаївну. Жінка вже 45 років ретельно доглядає колекцію екзотичних рослин і оранжерею, де вони розмістилися. Час виходу на пенсію невблаганно наближається, але прохання керівництва скласти повноваження шокує Валентину Миколаївну. Вона протестує, вважаючи, що рослини без неї загинуть. У цей час група загадкових дослідників знаходить біля входу в павільйон канал потужної позитивної енергії.

Читайте також: Бородянський каже, що 30 українських фільмів на рік достатньо

Музику до “Історії Зимового саду” написали українські композитори, співзасновники проекту Nova Opera Роман Григорів та Ілля Разумейко.

Світова прем’єра стрічки відбулася на кінофестивалі Ji.hlava у Чехії. Міжнародна - на DOK Leipzig у Німеччині, північноамериканська — на Full Frame у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-