У Вінниці на вихідних стартує фестиваль саксофонної музики

У Вінниці на вихідних стартує фестиваль саксофонної музики

Укрінформ
У Вінниці в суботу та неділю відбудеться фестиваль саксофонної музики імені Адольфа Сакса «Vinnytsia Adolphe Sax Festival – 2019».

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив арт-директор фестивалю Євген Попель.

«Ми хочемо, щоб Вінниця стала саксофонним центром. Наш фестиваль вже знають у фаховому середовищі, на нього мріють потрапити багато виконавців. 16-17 листопада на нас із вами вкотре чекають новий формат, нові виконавці, нова програма і нові фестивальні локації. Незмінним залишається одне – безкомпромісна якість. Глядачам запропонуємо розкішну концертну програму, юним колегам – ексклюзиви на виставці музичних інструментів та майтер-класи», - повідомив Попель.

Читайте також: У Ризі пройшов літературно-мистецький вечір “Айвазовський та Україна”

За його словами, на глядачів чекають виступи хедлайнера фестивалю відомого саксофоніста Нікіти Зіміна, дуету «Aliada» з Відня. Під час концертів прозвучать академічні хіти у несподіваних інтерпретаціях, такі як «Кампанела» Паганіні чи «Венеціанський карнавал» Женіна. Обіцяють організатори й справжні музичні сюрпризи, зокрема, виконання концерту для гобоя Доменіко Чімарози та подвійного скрипкового концерту Йоганна Себастьяна Баха на саксофоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-