Василь Шкляр озвучив фільм за своїм романом “Чорний ворон”

Василь Шкляр озвучив фільм за своїм романом “Чорний ворон”

Відео
Укрінформ
Прем’єра повнометражної історичної драми “Чорний ворон” за мотивами однойменного роману Василя Шкляра відбудеться 5 грудня 2019 року.

Про це повідомляє пресслужба Держкіно.

“Фільм “Чорний ворон” вийде на екрани кінотеатрів вже 5 грудня. У стрічці глядачі почують голос автора – письменник озвучить історичні коментарі та стане для глядача закадровим поводирем у минуле”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, Шкляр не лише взяв участь у роботі над сценарієм фільму, а й прожив усі етапи знімального процесу разом із акторами – регулярно приїздив на майданчик, переглядав щойно відзнятий матеріал разом з режисером Тарасом Ткаченком. Фінальний варіант картини йому сподобався.

“Автор ніколи не може бути сповна задоволений екранізацією, бо екранне втілення не варто ототожнювати з літературним твором. Та я від самого початку знав цю істину, тому не дивився упереджено. Але я задоволений: сподобались вдало підібрані актори та їх гра. І я впевнений, що картина не залишить байдужим жодного глядача”, - сказав письменник.

Читайте також: Фільм “Атлантида” отримав приз у Токіо

Історичну драму “Чорний ворон” створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно компанією “ТЕТ-Продакшн” на замовлення телеканалу “1+1”. Фільм відтворює одну з найдраматичніших сторінок української історії — боротьбу українських повстанців проти радянської влади у 1920-х роках.

Головну роль у картині виконує молодий український актор Тарас Цимбалюк. Інші ролі зіграли Павло Москаль, Андрій Мостренко, Ксенія Данилова, Даниїл Мірешкін, Зоряна Марченко, Наталя Сумська. Одним з головних героїв фільму є також ворон на ім’я Фрейд, на рахунку якого вже шість повнометражних картин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-