У Вінниці стартує четвертий книжковий фестиваль VinBookFest

У Вінниці стартує четвертий книжковий фестиваль VinBookFest

Укрінформ
У Вінниці в п’ятницю, 1 листопада, розпочався четвертий книжковий фестиваль VinBookFest.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в оргкомітеті фестивалю.

«Ми вчетверте збираємо шанувальників друкованого слова на свято книги - четвертий фестиваль VinBookFest, який стартує сьогодні і триватиме два дні у приміщенні Вінницького академічного обласного театру ляльок. Тут можна придбати літературу провідних українських видавництв за їхніми цінами. Окрім того, це чудова нагода познайомитися з сучасними письменниками на творчих зустрічах та автограф-сесіях. Родзинкою фестивалю буде показ вистави лялькового театру «Річкова фея Агая», - повідомили в оргкомітеті.

Організатори фесту зазначили, що цього року на фестивалі уперше передбачена програма для дітей. Для них проведуть презентації нових дитячих книг, зустрічі з відомими письменниками і цікаві майстер-класи.

Читайте також: На Книжковому салоні у Монреалі Україна дебютує як країна-партнер

У суботу в програмі фестивалю VinBookFest - заходи для дорослих. Цього дня працюватиме виставка-продаж книг українських видавництв та книгарень, а також відбудуться творчі зустрічі та автограф-сесії українських письменників. Шанувальники книги зустрінуться з Андрієм Кокотюхою, Наталкою Доляк, Сергієм Татчиним, Віктором Крупкою, Ланою Ра, Іриною Федорчук та Дмитром Бондаренком.

Вхід на усі заходи фестивалю вільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-