Зеленський, як і Джонсон, не знає, скільки коштує молоко

Зеленський, як і Джонсон, не знає, скільки коштує молоко

Укрінформ
Президент України розповів, які продукти та в якій крамниці він купує, і зізнався, що не п'є молока.

Про це він сказав під час пресмарафону, відповідаючи на запитання, яке свого часу похитнуло політичну кар’єру нинішнього прем'єра Британії Бориса Джонсона, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я скажу чесно, я дуже рідко ходжу до магазину... Чесно, я не купую молоко. Просто ніхто у нас не п’є молоко. Я можу вам сказати про хліб, яку ціну я плачу. Я купую хліб гречаний, дуже рідко, бо мені не можна його їсти. Я купую його в магазині - це буде реклама - GoodWine. Я знаю, що в цілому хліб коштує від 15 до 24 гривень. Я купую за 25-30 гривень - там різний хліб... Я купую хліб, можу купити води, можу купити вина. Ось і все. Ще купую сир, дуже люблю сир до вина...” - сказав Президент.

Зеленський додав, що він звичайна людина, яка просто не п’є молока - “і нічого тут страшного немає”.

Читайте також: Зеленський вважає, що легалізація канабісу - не на часі

“Я можу вас запитати про звичайних українців. Скільки у них є часу на своїх дітей? Скільки ви витрачаєте часу на своїх дітей? Оце я знаю точно, скільки в мене є часу. Я витрачаю на них знаєте скільки - завжди, коли вони сплять. Ось це весь час, який я на них витрачаю. Тому чекати, що моя кар’єра захитається, як у Бориса Джонсона, вам дуже зарано”, - запевнив глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-