Елтон Джон у своїх мемуарах розповів, як подолав онкологію

Елтон Джон у своїх мемуарах розповів, як подолав онкологію

Укрінформ
Відомий музикант Елтон Джон кілька років тому знаходився на межі смерті.

У своїх мемуарах британський співак вперше розповів про операцію і смертельну хворобу, що загрожувала його життю, повідомляє The Daily Mail.

Так, у 2017 році у нього виявили рак простати. Артист погодився на операцію, яка пройшла успішно, проте через 10 днів почалося погіршення самопочуття.

"Виявилося, у мене було рідкісне ускладнення після операції. Я молився на самоті серед ночі: "будь ласка, не дай мені померти, будь ласка, дай мені побачитися з моїми дітьми знову, будь ласка, дай мені трохи більше часу". Мене відвезли в лікарню короля Едуарда VII в Лондоні, де мені зробили сканування", – згадує Елтон Джон.

Читайте також: Елтон Джон назвав Путіна лицемірним

Британець опинився в реанімації, а потім йому повідомили про інфекцію.

"Лікували її великими внутрішньовенними дозами антибіотиків. Але температура повернулася. Вони взяли зразок. Це було набагато серйозніше, ніж вони могли собі уявити. Було проведено МРТ, і Бог знає, скільки ще процедур. Лікарі сказали, що до смерті залишилося 24 години", – додав артист.

Нагадаємо: раніше музикант Елтон Джон звинуватив президента РФ Володимира Путіна в лукавстві та лицемірстві за його слова про те, що в Росії "не мають нічого проти людей нетрадиційної сексуальної орієнтації".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-