Том Круз в Одесі оглянув можливі локації для зйомок шпигунського екшену

Том Круз в Одесі оглянув можливі локації для зйомок шпигунського екшену

Укрінформ
Голівудський актор, режисер і продюсер Том Круз оглянув кілька об’єктів Одеського порту - як можливу локацію зйомок майбутнього фільму в жанрі "шпигунський екшн".

Про це повідомляє у Facebook пресслужба адміністрації Одеського морського порту.

"Продюсерська група американського актора Тома Круза відвідала пасажирський термінал порту сьогодні у проміжку між 9:30-10:30 ранку. Гості, зокрема, оглянули локації з видами на вантажні причали, 22-поверховий готель «Одеса», естакаду порту і Потьомкінські сходи. Окремий інтерес кінематографістів викликали кінетичний фасад і великий хол морського вокзалу, приміщення торгового центру «Гранд-Європа». Про майбутню картину відомо тільки те, що зніматиметься вона у жанрі шпигунський екшн", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: "Чарівне місто і чарівна країна": Том Круз відвідав Львів

Як зазначили в адміністрації, продюсерська група просила забезпечити конфіденційність візиту, і це побажання було задоволене. За словами першого заступника начальника адміністрації порту Олександра Зубика, портовики продемонстрували найвищий ступінь делікатності: усі залишилися на робочих місцях. Не було журналістів і юрб шанувальників, ніхто не просив зробити селфі. З актором і людьми, які його супроводжували, спілкувалися лише представники адміністрації порту, які оперативно надали потрібні консультації і відповіли на запитання.

Читайте також: Станція Томо-Крузівська: соцмережі реагують на голлівудську зірку в київському метро

Як повідомляв Укрінформ, Круз прибув в Україну у понеділок, 30 вересня, на запрошення Президента Володимира Зеленського. Він оглянув локації для зйомок фільму у Києві, а після Одеси відбув до Львова і Карпат.

Фото: facebook.com/odessaseaportauthority

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-