Брати Капранови написали п’єсу і самі в ній гратимуть

Брати Капранови написали п’єсу і самі в ній гратимуть

Укрінформ
У новому театральному сезоні у Херсоні планують поставити п’єсу братів Капранових, в якій вони будуть також і акторами.

Про це розповів керівник Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша Олександр Книга на пресконференції, присвяченій відкриттю нового театрального сезону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Буде багато чекати вас нових цікавих речей. Це, по-перше, проєкт із братами Капрановими, ми все робитимемо для того, що він вийшов у цьому році, може, якщо не будемо встигати, то відразу після Нового року. Але хлопці, брати, вже написали п’єсу, скинули нам, іде робота над нею, ми свої корективи вносимо, але це жива робота», - зазначив Книга.

Як розповів керівник театру в розмові з кореспондентом Укрінформу, ідея створення такої вистави з’явилась під час Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії». Брати Капранови презентації своїх книжок проводять як перформанси – співають пісні, читають вірші. Тож це буде поетична вистава з музикою, звучатиме поезія сучасних українських поетів. Брати Капранови гратимуть у п’єсі разом з акторами театру.

Читайте також: Стартували зйомки українського фентезі “Джура Королевич”

«Вони, виявляється, видавали книжку – збірник сучасних письменників «Ніч еротичної поезії». І в нас виникла ідея театралізувати, зробити виставу. Ми зустрілися з хлопцями під час їх наступного приїзду, коли вони приїжджали на проєкт «Книгомадри». Домовились, їм це сподобалось, вони дуже швидко написали тексти, написали як п’єсу, але поки це заготовка», - розповів Книга.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-