Україну накриє сильна триденна магнітна буря: як уберегтися від впливу

Україну накриє сильна триденна магнітна буря: як уберегтися від впливу

Укрінформ
Магнітна буря, яка досягне рівня G2, обрушиться на Землю вже в найближчу добу.

Як стверджують фахівці, крім високого рівня, вона буде небезпечна ще й тим, що триватиме мінімум три дні, пише Главком.

Сильна магнітна буря обрушиться на жителів Землі вже в п’ятницю, 27 вересня. Початковий рівень бурі, за словами фахівців, очікується на рівні G2, а в суботу вона посилиться до рівня G3. І лише в неділю магнітна буря почне слабшати і остаточно піде на спад у понеділок, 30 вересня.

Вплив магнітних коливань метеочутливі люди могли відчути вже ввечері у четвер, 26 вересня. І це напруга не буде відпускати до понеділка. В період піку можливо погіршення самопочуття навіть у тих людей, які не схильні до метеозалежності.

Можливо погіршення загального самопочуття, порушення сну, головні болі, занепад сил, дратівливість, агресивність, страхи, занепокоєння і різка зміна настрою.

Читайте також: До +24° і трохи дощів: кінець вересня порадує українців погодою

Також в зоні ризику опиняться люди з хронічними захворюваннями серцево-судинної системи, на гіпертонію і пацієнти, які схильні до депресивних і психічних розладів.

Медики рекомендують в період сильної магнітної бурі не перевантажувати себе роботою, а дальні поїздки відкласти на більш сприятливий час. Також рекомендується уникати стресових ситуацій, не нервувати, більше гуляти на свіжому повітрі, пити воду і не зловживати алкоголем.

Людям з хронічними захворюваннями, варто проконсультуватися з сімейними лікарями і тримати необхідні ліки під рукою. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-