Покинутий пес через соцмережі

Покинутий пес через соцмережі "знайшов роботу" у Нацгвардії

Фото
Укрінформ
Собака, якого прив’язали в кущах та залишили власники, відтепер буде служити в Нацгвардії на Львівщині.

Про це Укрінформу повідомила офіцер групи інформації і комунікації військової частини 3002 Національної гвардії України Аліна Новікова.

“Агресивного собаку, який нікого до себе не підпускав, знайшли волонтери. Але вівчарка була настільки злою, що люди боялись до неї наблизитись. Прийняли рішення викликати представників Львівського комунального підприємства "Лев". Представники організації привезли собаку до закладу, нагодували, вакцинували та почали шукати власників. Пост у соціальних мережах про німецьку вівчарку Томі гвардійці побачили днями. Прийняли рішення – такий красень має працювати за покликанням”, - розповіла Новікова.

Читайте також: Харків'ян налякала слониха, яка гуляла біля цирку

Тепер Томі має власника - ним став старший солдат Павло Слащов - професійний кінолог, і це вже не перша собака, з якою йому доведеться працювати.

Томі, за словами Слащова, дуже відданий та щирий пес, просто йому потрібно більше уваги та трішки попрацювати з ним. “Вівчарці 2 роки, дресируванню піддається, має ветеринарний паспорт та усі необхідні щеплення. Ми поладнали з перших хвилин. Впевнений, що все у нас з Томі буде добре», - запевнив старший солдат.

Фото: Нацгвардія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-