Тіна Кароль зіграла першу роль у кіно

Тіна Кароль зіграла першу роль у кіно

Фото, відео
Укрінформ
Народна артистка України Тіна Кароль зіграла головну жіночу роль у короткометражному фільмі режисера Євгена Баранова "Колишні", інтернет-прем'єра якого відбулася напередодні ввечері.

Переглянути стрічку можна на офіційному YouTube-каналі артистки.

"Колишні" - це інтелектуальне кіно. В ньому порушується питання складного вибору людини в боротьбі між минулим і теперішнім. І цей вибір визначає її завтрашній день", - зазначила автор ідеї фільму Вікторія Баранова, котра була креативним продюсером "1+1 продакшн".

За сюжетом, Тіна Кароль грає роль дівчини, яка намагається будувати стосунки з коханим чоловіком, але її не відпускають фантоми колишніх коханців.

"Для мене це було експериментом і великою мрією - я завжди хотіла знятися в кіно. І нарешті режисер побачив мене у своєму фільмі, повірив і дав мені роль. Ця дівчина - мій антипод, вона дещо божевільна. Цей персонаж, мабуть, відображає дівчат віком 18-23 роки, в яких було бурхливе минуле. Це фестивальне кіно. Це не щось таке "мильне", а кіно, побудоване на метафорах, складне", - розповіла про свій кінодосвід сама Кароль.

У кіношному амплуа співачку не впізнати: відверті концертні сукні вона змінила на великого жовтого светра та сірі спортивні штани, русяві кучері сховала під чорну коротку перуку, а на вустах немає фірмової червоної помади. Незмінним залишився тільки проникливий погляд артистки.

"Тіна Кароль - характерна актриса, вона існує у фільмі на межі ігрового та документального кіно", - підкреслив режисер фільму Баранов.

Головну чоловічу роль у "Колишніх" зіграв актор Михайло Пшеничний. В епізодичних ролях присутні Володимир Горянський, Кирило Дицевич, Олександр Попов, Іван Соловйов, Євген Лебедін, Олексей Яровенко, Олексей Нежурко, Дмитро Гольдман, Олександр Ведменський, Дмитро Вівчарюк і Дмитро Чернов.

Читайте також: Гран-прі першого “Кіноогляду” отримала стрічка “Сама собі тут”

Міжнародна прем'єра фільму відбулася 9 березня 2019 року на фестивалі AroundFilmFestival у Німеччині. Згодом кінострічка була представлена на кількох європейських фестивалях і навіть стала фіналістом кінофестивалю ARFF в Барселоні. Відтоді картина здобула вісім нагород на міжнародних кінофестивалях і дві - за кращу жіночу роль. Зокрема, стрічка перемогла в номінації «Кращий короткометражний фільм» на Міжнародному кінофестивалі Best Shorts Competition, а сама Кароль удостоїлася премії за «Кращу жіночу роль» на Міжнародному кінофестивалі SFAAF.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-