Президент України зустрівся з Мілою Куніс та Ештоном Кутчером

Президент України зустрівся з Мілою Куніс та Ештоном Кутчером

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський звернувся до світової кіноспільноти із закликом творити шедеври разом - ми маємо все для того, щоб знімати якісне кіно.

Про це Зеленський заявив на своїй сторінці у Facebook.

"Протягом двох днів мав кілька неймовірно цікавих і важливих зустрічей із зірками світового кіно. Вчора говорили зі сценаристом і продюсером уже культового серіалу «Чорнобиль» Крейгом Мезіном. Ввечері, під час форуму YES, мав приємність поспілкуватися з неперевершеною Робін Райт. Сьогодні зустрівся з уродженкою України Мілою Куніс та актором і продюсером Ештоном Кутчером. З усіма мали плідну бесіду про кіно, зокрема, про розвиток української кіноіндустрії", - зазначив Зеленський.

За його словами, мова також йшла про шляхи залучення інвестицій у кіноіндустрію, особливо з огляду на те, що Україна зробила перший вагомий крок до впровадження "системи rebates".

Читайте також: Я зроблю все, щоб Україна стала потужною кінодержавою - Зеленський

Президент звернувся до представників світової кіноспільноти із закликом створювати шедеври разом: "Двері України відкриті для вас. Ми маємо все задля того, щоб знімати якісне кіно – і чудові локації, і «прокачаних» фахівців, і належну технічну базу. Давайте створювати шедеври разом!".

Фото: FB Зеленського 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-