Екодублянка з деніму, бушлат у клітинку й сукні-комбінації

Екодублянка з деніму, бушлат у клітинку й сукні-комбінації

Укрінформ
Дизайнер Андре Тан розповів про основні тренди сезону осінь-зима 19/20

Осінньо-зимова колекція українського модельєра – це поєднання характеру й жіночності, впевненості й легкості, самобутності й класики.

«Дівчина в стилі ANDRE TAN живе у ритмі 24/7, встигаючи приміряти на себе різні ролі та бути зіркою у кожній із них. Вдома, на роботі, на діловій зустрічі чи дружній вечірці – вона завжди на висоті, завжди модна, впевнена, і завжди – надзвичайно жіночна», – так прокоментував свою нову колекцію сам дизайнер.

У осінньо-зимових моделях одягу Андре Тан використовує не лише звичні високоякісні та сучасні тканини, а й новинки – екошкіру та костюмну вовну. І хоча у колекції представлено ідеальний брючний костюм та класичне пальто, які можна носити не один сезон, основним незмінним елементом – залишається сукня.

Андре Тан пропонує сукню формату 24/7, наприклад, з екошкіри, із підкресленою талією та довжиною міді, у якій доречно з’явитись і в офісі, й на вечірці.

«Колекція цього сезону – це кардинально новий етап у розвитку мого бренду, цією колекцією я хотів продемонструвати життя сучасної жінки від А до Я», – говорить він.

Особливу увагу дизайнер приділив верхньому одягу. Одним із головних хітів є бушлат із натуральної вовни, представлений у двох кольорових рішеннях: класичний чорний та у трендову клітинку.

Дану модель Андре Тан запозичив зі своєї чоловічої колекції, адаптувавши його під жіночу фігуру. Носити таку, дещо маскулінну річ він рекомендує з витончено-жіночною сукнею-комбінацією, тим самим граючи на контрастах. 

Ще один must have колекції – екодублянка з деніму, яка має незвичну форму «кокону». Подібну over-size річ рекомендують поєднувати з вузькими брюками чи легінсами, які також присутні в колекції.

У колекції простежуються два основних принти – класичний тартан і неоднозначний леопард.

Якщо перший – зрозумілий та прийнятий усіма, то й до другого – не залежно від того, чи люблять його, чи ненавидять, – байдужими також не залишаються.

Андре Тан додає цей принт досить дозовано, радячи поєднувати леопардовий принт із речами чорного кольору – як роблять це італійки та француженки.

Любов Базів. Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-