У Британії професор зоології записав рок-альбом про бджіл

У Британії професор зоології записав рок-альбом про бджіл

Укрінформ
Зоолог із Лондонського університету королеви Марії записав рок-альбом з піснями про життя бджіл, щоб урятувати комах від вимирання.

Про це повідомляє Daily Mail.

"Рок-альбом про дивний світ бджіл записано професором зоології, щоб урятувати життєво важливих комах від вимирання", - йдеться в повідомленні.

Група Killer Queen Bees складається з зоолога Ларса Чіттки з Лондонського університету королеви Марії і музикантів Кеті Грін і Роба Александра.

Професор Чіттка, який грає на електрогітарі, відомий тим, що раніше навчив бджіл грати у футбол і тягнути за нитки, щоб отримувати їжу.

Альбом "Strange Flowers" стане дебютним для групи. Тексти пісень розповідають про біологію, життя і психологію бджіл - з моменту, коли НАСА відправляло бджіл у космос, до використання бджіл у комерційних продуктах.

Читайте також: Бджоли собору Нотр-Дам вижили після пожежі

"...Мене давно вразило, що в світі бджіл багато поезії, тому я вирішив об'єднати їх у тексти пісень", - зазначив професор Чіттка.

Усі кошти, зібрані від продажу альбому, будуть пожертвувані благодійній організації Buglife, яка займається захистом бджіл та інших комах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-