“Запорожець за Дунаєм” та “Набукко”: Нацопера анонсувала вистави на вересень

“Запорожець за Дунаєм” та “Набукко”: Нацопера анонсувала вистави на вересень

Укрінформ
Національна опера України 1 вересня урочисто відкриє 152-й театральний сезон гала-концертом, в якому зібрані кращі фрагменти з опер та балетів.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі театру.

“Потужним вступним акордом нового 152-го театрального сезону стане галаконцерт, в програмі якого зібрані кращі фрагменти з найбільш знакових постановок - опер, балетів у виконанні солістів театру за участю Симфонічного оркестру і хору Національної опери”, - ідеться в повідомленні.

У вересневому репертуарі першими будуть представлені балет “Лісова пісня” (3 вересня) та опера “Запорожець за Дунаєм” (4 вересня). У рамках проекту “Українські оперні зірки у світі” шанувальників очікує зустріч з Людмилою Монастирською в ролі Манон Лєско (6 вересня).

Читайте також: "Мойсей" та "Наталка Полтавка": з чого розпочне 120 сезон Львівська опера

Новаторську постановку опери “Севільський цирульник”глядачі зможуть побачити двічі (7 та 21 вересня) з різним складом виконавців. Опера “Набукко” (29 вересня) та балет “Дама з камеліями” (17 вересня) подарують зустріч із сузір'ям найкращих солістів театру, а балети “За двома зайцями” (10 вересня) та “Буратіно” (22 вересня) стануть гарним приводом провести час разом із дітьми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-