Вайнштейну висунули нові звинувачення

Вайнштейну висунули нові звинувачення

Укрінформ
Голлівудському продюсеру Гарві Вайнштейну, якого звинувачують у сексуальних домаганнях близько 80 жінок, висунули нові звинувачення.

Про це повідомляє The Guardian.

“Зірка “Клану Сопрано” (Аннабелла Шиорра — ред.) звинуватила Вайнштейна у сексуальному нападі на неї в 1993 році в її квартирі в Грамерсі парк. Вказаний факт втратив термін давності, необхідний для пред’явлення обвинувачення. Але прокуратура Манхеттена вважає, що її історія важлива для висунення двох пунктів (обвинувачення — ред.) щодо посягань сексуального характеру”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Вайнштейн не визнав провину.

Окружний прокурор включив нові обвинувачення до масштабної справи проти Вайнштейна. Новий обвинувальний акт був переданий до суду за два тижні до дати розгляду справи - 9 вересня — у Верховному суді Манхеттена.

Однак початок судового процесу відклали до 6 січня 2020 року, щоб дати захисту Вайнштейна час підготуватися.

Читайте також: Вайнштейн хоче виплатити $44 мільйони постраждалим жінкам

Як повідомлялося, скандал навколо Гарві Вайнштейна вибухнув у жовтні 2017 року. Ця справа викликала загальносвітові дебати про сексуальні домагання під хештегом #MeToo. Про претензії до продюсера заявили близько 80 жінок. За деякими з цих випадків Вайнштейну пред'явили звинувачення. Він визнав факти неналежної поведінки, проте, як і раніше, відкидає звинувачення в сексуальних діях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-