Вийшов тизер воєнної драми

Вийшов тизер воєнної драми "Черкаси"

Відео
Укрінформ
Фільм Тимура Ященка розповідає про оборону корабля, заблокованого російськими військами в бухті озера Донузлав у березні 2014 року під час анексії Криму.

Про це повідомляє пресслужба Film.ua.

«Перш за все ми прагнули розставити смислові акценти, водночас, не розкриваючи сюжетних перипетій та образів персонажів. Тизер має працювати на чуттєвому рівні, зробити так, аби глядач зміг відчути на собі особливу атмосферу та емоційну напругу фільму. З урахуванням півтора хвилинного хронометражу, це доволі складне завдання. І тому вже хочеться чимшвидше побачити реакцію людей, аби дізнатися, чи успішно впоралися ми з ним», - розповіла продюсерка фільму Ірина Клименко.

Зазначається, що дистрибуцією стрічки на території України займуться компанії MMD UA та Film.ua Distribution. Остання також відповідатиме за міжнародну дистрибуцію фільму.

Додамо, що фільм заснований на реальних подіях. Сюжет розгортається навколо екіпажу мінного тральщика «Черкаси», заблокованого російськими військами під час анексії Криму навесні 2014-го. Команда корабля протягом трьох тижнів мужньо тримала оборону. «Черкаси» стали єдиним українським кораблем, що втримав український стяг на своїй щоглі.

Читайте також: Україна висунула на "Оскар" фільм "Додому"

Уточнюється, що консультантом на проєкті виступив реальний командир тральщика Юрій Федаш. До акторського складу увійшли моряки, які тримали оборону на кораблі. Зйомки фільму проходили в Очакові, Одесі та невеличкому селі Чернігівської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-