Джамала стане хедлайнером кримського концерту до Дня Незалежності

Джамала стане хедлайнером кримського концерту до Дня Незалежності

Укрінформ
25 серпня, о 18.00 на галявині Національного музею історії України в Києві вдруге відбудеться кримський Open Air концерт «Кримський Дім об’єднує серця», присвячений 28-й річниці Незалежності України.

Про це йдеться на сторінці Facebook організаторів заходу.

"На великій сцені виступлять співак Олександр Положинський зі своїм музичним проєктом «Був’є», кримськотатарський панк-рок гурт «Shatur Gudur», співачка Eльвіра Сарихаліл, етно-гурт «Курбаси», ансамбль «Мусафір» та багато інших. Хедлайнером концерту стане українська співачка, переможниця Євробачення-2016, Jamala", - йдеться у повідомленні. Денну програму, що розпочнеться о 15-00, презентують поп-співачка Е.К.А., гурт PIANO, етно-співачка Іванна Червінська, а також Оксана Роспоп.

Паралельно відбуватимуться майстер-класи з традиційних кримськотатарських мистецтв, зокрема за участі кераміста Рустема Скибіна та його студії. А також майстер-класи з приготування кримськотатарської кави та їжі.

На «правозахисній галявині» пройде акція #SaveOlegSentsov та відбудеться прем’єра фільму «Керченські бранці» про полонених українських моряків, який покаже Hromadske.

На гостей також чекає яскраве вечірнє 3D-меппінг шоу.

Читайте також: На дитяче Євробачення від України поїде 13-річна киянка

«Впродовж останніх п’яти років українці і кримські татари нарешті глибше зблизилися одне з одним і почали знаходити велику кількість спільного у культурі, традиціях, історії. Наш концерт - це прояв творчої енергії двох народів, що допомагає об’єднувати серця людей по всій країні, руйнуючи штучні стіни» - розказав програмний директор Кримського Дому Алім Алієв. Концерт проводить Кримський Дім за підтримки Українського культурного фонду, Національного музею історії України та Земляцтва кримських татар «Дженішке».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-