Стартував прокат української стрічки “Поліна і таємниця кіностудії”

Стартував прокат української стрічки “Поліна і таємниця кіностудії”

Відео
Укрінформ
В Україні з 22 серпня вийшов у прокат сімейний пригодницький фільм “Поліна і таємниця кіностудії”.

Про це повідомляє пресслужба Держкіно.

“Стрічка розповідає історію про Поліну, яка нічого не знає про своє минуле і батьків. Вона живе в будинку зі злою тіткою та двоюрідним братом. Ті таємно планують позбутися дівчинки в день її народження, щоб отримати таємничу спадщину – кіностудію. Поліні вдається втекти, і вона вирушає в небезпечну подорож світами інших кінофільмів. Тут дівчина знаходить нових друзів, за допомогою яких вона має розгадати всі загадки та здійснити головну мету цієї дивовижної мандрівки – дізнатися правду про власну родину”, - ідеться в повідомленні.

Одну з ролей у фільмі виконав Жан Рено. Також у ролях Поліна Печененко, Віржині Ледуайєн, Едуард Бер, Василь Вірастюк, Северія Янушаускайте, Яна Новікова, Деніел Коен, Вірджил Бремлі, Сол Рубінек.

Режисер стрічки - Оліас Барко. Він також є співпродюсером, разом з Денисом Івановим та Єгором Олесовим, та співавтором сценарію.

Читайте також: Стала відома дата прем’єри "Чорного ворона"

Виробництво фільму здійснене компаніями Kinorob (Україна) та WILD TRIBE FILMS (Бельгія, Франція) за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Проєкт фільму “Поліна” став одним з переможців восьмого конкурсного відбору Держкіно. Агентство виділило на створення фільму 10 млн 800 тис. грн, що становить 20% від кошторисної вартості виробництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-