Українські телеканали покажуть цикл документальних фільмів про ЗСУ

Українські телеканали покажуть цикл документальних фільмів про ЗСУ

Фото
Укрінформ
На українських телеканалах покажуть новий цикл героїко-патріотичних документальних фільмів про військові частини ЗСУ "Бойові родини".

Про це повідомив  продюсер проєкту документальних фільмів "Бойові родини" Олексадр Дріз на пресконференції в Укрінформі.

“Це перша спроба створення нового іміджу для ЗСУ. В першу чергу це пропаганда військових професій, це показ нових культурних надбань українського війська, яке вже має суто європейське обличчя, а не радянське, яке розвалювалося протягом багатьох років. Тепер армія створюється, вона стає міцною, і всі інструктора НАТО, присутні в ЗСУ, відзначають те, що вона найкраща в світі, тому що має неоціненний бойовий досвід», - сказав Дріз.

Він зазначив, що такий проєкт вкрай необхідний для ЗСУ і для військкоматів, які ведуть призов, бо ті показуватимуть молоді цей цикл фільмів, орієнтуючи, куди піти: на контракту чи дострокову службу.

“Ці фільми матимуть сучасний рекламний вигляд, ми практично рекламуємо ЗСУ, рекламуємо певні роди військ. Назва "Бойові родини"... має подвійне значення. В першу чергу всі нові бригади, формування у ЗСУ побудовані за бригадно-корпусним принципом… і от ці бригади - як сім'я для всіх військових, які пройшли службу в них, і які зараз проходять службу. У них є певні традиції, все це буде показано, воно відіграє таку корпоративну ціль”, - сказав Дріз.

Крім того, за його словами, в цих фільмах у кожній бригаді показують справжні сім'ї, чи то чоловік з дружиною, чи то пари вже з дітьми, або ж династії( батько з сином).

Він додав, що проєкт буде показуватися на багатьох українських телеканалах. Зокрема, підписані попередні угоди з телеканалами 2+2, Суспільне, 5 канал, Еспресо, ZIK. Також Дріз зазначив, що фільми показуватимуть у гарнізонах, в Окружних будинках офіцерів.

Читайте також: Назвали дату виходу в прокат воєнної драми "Черкаси"

Загалом цикл "Бойові родини" складається з чотирьох 25-хвилинних фільмів. Завершення виробництва над фільмами планується наприкінці жовтня.

Цикл фільмів "Бойові родини» створюється за сприяння Збройних сил України та підтримки Українського культурного фонду.

Головне фото6 ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-