На Atlas Weekend можна буде побачити, відчути на дотик і навіть обійняти музику

На Atlas Weekend можна буде побачити, відчути на дотик і навіть обійняти музику

Укрінформ
Компанія Mastercard у рамках музичного фестивалю Atlas Weekend створила спеціальний майданчик, що дасть можливість відчути музику людям, які мають порушення слуху.
Про це на брифінгу на тему інклюзивності музичних фестивалів в Україні сказала генеральний директор Mastercard в Україні Інга Андреєва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На фестивалі обладнана спеціальна зона MastercardVibes, завдяки якій ми дамо можливість не тільки почути музику людям, які її добре чують, а й відчути музику тим людям, які мають порушення слуху", - сказала Андреєва.

Читайте також: Перший день Atlas Weekend можна відвідати безкоштовно - КМДА

З її слів у спеціальній лаунж-зоні розташовані дві сфери, які показують, як по-іншому можна насолоджуватись музикою та відчути її на дотик. Одна зі сфер діаметром 2 м передає музику з головної сцени за допомогою вібрацій: її можна торкатись і навіть обіймати. Також можна вдягти спеціальні SubPac жилети, які за допомогою пульсації дозволять відчувати глибокий бас через усе тіло. Завдяки цьому слухач отримує унікальний музичний досвід. Інша ж куля дозволяє побачити музику очима. Вона синхронізована із вібраційною сферою та у live-режимі відображає музику через візуальний аудіо еквалайзер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-