У

У "Кварталі 95" з'явилася людина, яка критикуватиме Зеленського

Укрінформ
Студія "Квартал 95" анонсувала запуск нової гумористичної програми "Де-мократія?", у якій обіцяє аналізувати поточні політичні події, а також критикувати Президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє пресслужба студії "Квартал 95".

"Після зміни влади в Україні "Квартал" обіцяв бути неупередженим і залишатися вірним собі у чесному і об'єктивному висвітленні подій, що відбуваються в країні. З моменту обрання нового президента пройшов лише місяць, а в "Кварталі" вже поспішають виконати дані обіцянки. Вже цієї суботи, 29 червня, о 20:15 в ефірі каналу "1+1" стартує новий авторський проект Валерія Жидкова – "Де-мократія?". Це аналітична програма з елементами гумору, іронії і сатири", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у "Кварталі" вже з'явилася перша людина, яка буде критикувати нинішнього Президента Володимира Зеленського.

Читайте також: "Квартал 95" шукає актора, який гратиме президента Зеленського

"Валерій, автор і ведучий нового проекту, буде аналізувати те, що відбувається в країні, докопуючись до суті і причин тих чи інших подій. В основу кожного з випусків програми будуть братися актуальні події та проблеми поточного тижня. Валерій у своєму проекті дасть довгоочікувані відповіді на запитання: у чому причина тих чи інших вчинків політичних сил, що керує політиками і чому виходить так, що у нас нічого не виходить", - повідомили у пресслужбі.

Там також поінформували, що проект "Де-мократія?" порушить питання: чи є у нас взагалі демократія – влада народу, в чому вона полягає, і чи є якійсь зміст під цією гучною назвою.

Раніше повідомлялося, що студія "Квартал 95" оголосила конкурс на кращого актора, який буде пародіювати нинішнього Президента Зеленського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-