Під'їзди, тролейбуси та ресторани: копи нагадали, де не можна курити

Під'їзди, тролейбуси та ресторани: копи нагадали, де не можна курити

Укрінформ
Куріння тютюнових виробів, а також електронних сигарет і кальянів забороняється у ліфтах і таксофонах, а також у приміщеннях та на території закладів охорони здоров’я.

Про це повідомляє Патрульна поліція на своїй сторінці у Facebook.

“Сьогодні відзначається Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням. Хочемо нагадати, де саме забороняється куріння тютюнових виробів, а також електронних сигарет і кальянів”, - йдеться у повідомленні.

Так, заборонено куріння тютюнових виробів, а також електронних сигарет і кальянів: у ліфтах і таксофонах; у приміщеннях та на території закладів охорони здоров’я; у приміщенні та на території навчальних закладів; на дитячих майданчиках; у приміщеннях та на території спортивних споруд та закладів фізичної культури; у під’їздах житлових будинків; у підземних переходах.

Також забороняється куріння тютюнових виробів, а також електронних сигарет і кальянів у транспорті, що використовується для перевезення пасажирів; у приміщеннях закладів ресторанного господарства; у приміщеннях об’єктів культурного призначення; у приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ; на стаціонарно обладнаних зупинках транспортних засобів.

Читайте також: Сьогодні відзначають Всесвітній день без тютюну

Забороняється, крім спеціально відведених для цього місць, куріння тютюнових виробів у приміщеннях підприємств, установ та організацій; у приміщеннях готелів; у приміщеннях гуртожитків; в аеропортах та на вокзалах.

Як повідомляється, 31 травня за ініціативою ВООЗ відзначається Всесвітній день без тютюну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-