Зустрічаємо літо: Kyiv Comic Con, «Молодість» та йога з котами

Зустрічаємо літо: Kyiv Comic Con, «Молодість» та йога з котами

Афіша
Укрінформ
Як літо зустрінеш - так його і проведеш! Тож розважайтеся разом з нами.

48-й Київський міжнародний фестиваль «Молодість»

Що цікавого: Це твоя нагода поринути в кіно з головою на цілих 9 днів. На тебе чекає майже 200 фільмів у програмі; кінотеатр просто неба із безкоштовними показами; щоденні фестивальні вечірки у Sorbonne Restaurant. Церемонія нагородження переможців відбудеться 1 червня, 2 червня – глядацький день.

Коли: 25 травня - 2 червня

Де: Кінотеатр «Київ» (вул. Велика Васильківська, 19), Поштова площа, Баттерфляй DeLuxe

Скільки: Квитки

Більше інформації: Facebook

Концерт «AVE MARIA. Шуберт, Сен-Санс, Каччіні»

Що цікавого: «AVE MARIA» – молитва у традиційному католицькому богослужінні, яка з’явилася у IX столітті. Відомою версією молитви є твір Джуліо Каччіні, автора однієї з перших опер в історії музики. Також справжнім хітом є «Ave Maria» Франца Шуберта. Саме його твір входить у репертуар майже кожного оперного співака.

Коли: 31 травня 19:00

Де: Національна філармонія України (Володимирський узвіз, 2)

Скільки: 70 - 300 грн

Більше інформації: Facebook

Фестиваль популярної культури «Kyiv Comic Con»

Що цікавого: Фестиваль коміксів та ґік-культури Kyiv Comic Con цього року проходить вже вп'яте. На подію завітає актор Предраг Бєлац, а також косплеєрка Анна Ormeli Молєва.

Коли: 1 - 2 червня

Де: Український дім (вул. Хрещатик, 2)

Скільки: 390 - 590 грн

Більше інформації: Facebook

Концерт «Джаз на терасі». Відкриття сезону

Що цікавого: Літній сезон концертів просто неба вже не за горами. До відкриття нового сезону прозвучить особлива програма від Old Fashioned Band. Ви почуєте хіти Елли Фіцджеральд, Луї Армстронга, Рея Чарльза, Арети Франклін, Сема Кука, Джеймса Брауна.

Коли: 31 травня 20:00

Де: Галерея D12 (вул. Десятинна, 12)

Скільки: 350 - 500 грн

Більше інформації: Facebook

IX Міжнародний фестиваль сучасного танцю «Zelyonka SPACE UP»

Що цікавого: Концепція фестивалю — TILO MISTA. Поєднання тілесності міста з тілесністю людини народжує нові сенси, які відкривають учасникам та глядачам провідні хореографи й перформери з України, США, Австралії, Білорусі, Нідерландів, Швейцарії, Норвегії та Польщі. Програма Zelyonka SPACE UP здивує глядачів розмаїттям форматів: протягом 9 днів фестивалю на гостей чекають перфоманси та вистави сучасного танцю, творчі лабораторії та серія майстер-класів. У

Коли: 1 - 9 червня 

Де: Локації міста

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Фестиваль «Made in Ukraine. Зустрічаємо літо»

Що цікавого: Найбільший фестиваль українських товарів зустрічає літо на Подолі, на своїй звичній локації — Контрактовій площі! 300 найкращих українських виробників, розваги для дітей, муніципальні оркестри, танці, діджеї та концерт.

Коли: 1 - 2 червня

Де: Контрактова площа

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Виставка «Обабіч»

Що цікавого: Чи існують кордони уявного або фізичного сусідства між людьми? Людьми і місцем, людьми і часом? Де ці кордони? Що вони відділяють? Вони десь поруч чи всередині нас? Куратор проекту Jerzy Jura Onuch і фотографи Viktor Marushchenko та Mark Neville пропонують поглянути на місце й кордони уявного або фізичного сусідства між людьми. Вони фіксують та інтерпретують як найновішу українську історію, починаючи з неймовірно виразних донбаських образів Марущенка, створених понад 15 років тому, так і нинішню дійсність.

Коли: 22 травня - 30 червня

Де: Мистецький арсенал (вул. Лаврська, 12)

Скільки: 80 грн.

Більше інформації: Facebook

Сімейний інклюзивний фестиваль «Такий як я»

Що цікавого: Мета фестивалю – продемонструвати можливості інклюзивного суспільства, у якому люди з інвалідністю є повноцінними учасниками навчального, виховного чи розважального процесу, у якому не існує перешкод для особистого розвитку, комунікацій, панує повага, толерантність і взаєморозуміння.

Коли: 1 червня 11:00

Де: Парк ім. Тараса Шевченка

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Вуличний фестиваль «Район #1. Block Party»

Що цікавого: Усі, хто живе на вулиці Рейтарській та любить її, вийдуть на вулицю, щоб познайомитися ближче один з одним, поспілкуватися зі старими друзями і знайти нових.

Коли: 1 червня 12:00

Де: Вулиця Рейтарська

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Дитяче свято до Дня захисту дітей

Що цікавого: Музейні працівники підготували спеціальний пригодницький квест та майстер-клас. Учасники дізнаються, які властивості і яку силу мають чотири елементи – земля, вода, повітря і вогонь. А також з’ясують, який таємничий елемент здатен їх об’єднати та створити відчуття особливої гармонії та довершеності. Ще діти створять власну творчу інтерпретацію за темою квесту, а здобути матеріали для цього допоможуть правильно розв’язані завдання квесту.

Коли: 1 червня 12:00

Де: Національний художній музей України (вул. Михайла Грушевського, 6)

Скільки: Вхід вільний. Реєстрація

Більше інформації: Facebook

Концерт Lords of the Sound та Didier Marouani

Що цікавого: Як звучить космос? Якою є музика того простору, де немає звуків? На ці запитання мають беззаперечну відповідь найкращі кінокомпозитори, що створили саундтреки до фільмів про освоєння людиною інших світів, зоряні польоти танеосяжний простір. Ці роботи об’єднані в єдиній програмі – InterstellarConcert.

Коли: 1 червня 17:00, 20:00

Де: Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка (пл. Івана Франка, З)

Скільки: 300 - 750 грн

Більше інформації: Facebook

MONATIK з програмою «Love It РИТМ»

Що цікавого: MONATIK презентує свій третій студійний альбом на головній спортивній арені країни. В альбомі будуть представлені сингли, що вже стали хітами – «То, от чего без ума», «Жизнь поет», «Зашивает душу», «Цей день» (feat Ніна Матвієнко), «Глубоко…» (feat Надя Дорофєєва).

Коли: 1 червня 20:00

Де: НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55)

Скільки: від 749 грн

Більше інформації: Facebook

Концерт «Літні симфонії»

Що цікавого: На вертолітному майданчику КВЦ «Паркового», з якого відкривається вид на Київ, симфонічний оркестр та солісти виконуватимуть для вас музику з великих опер, балетів і симфоній!

Коли: 2 червня 19:00

Де: КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16-а)

Скільки: 290 - 390 грн

Більше інформації: Facebook

Марш за звільнення заручників Кремля

Про подію: 5 років війни з Росією. 98 політичних в‘язнів Кремля. 120 військових та цивільних полонених в ОРДЛО. 24 військовополонені моряки в Лефортово. 8 захоплених в полон військових, долі яких зараз невідома. Російський полон - це не просто незаконні ув‘язнення. Це тортури, насилля та нелюдські умови. Кожен день перебування там - страшна мука, яку переживає сьогодні вже більше двох сотень українських громадян. Їхнє звільнення має бути пріоритетом держави та міжнародної спільноти.

Коли: 1 червня 12:00

Де: Збір біля пам‘ятника Шевченку

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Велодень в Києві - 2019

Що цікавого: Всеукраїнський Велодень — це головне свято велосипедистів. Тисячі людей, незалежно від віку та стилю катання, проїжджають центральними вулицями міст та містечок України для того, щоб привернути увагу до здорового й активного способу життя та порозуміння з водіями на дорогах. 

Коли: 1 червня 08:00

Де: Софійська площа

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Фестиваль «Я маю право!»

Що цікавого: Справжнє свято для дітей та дорослих - фестиваль «Я МАЮ ПРАВО!» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей! Програма фестивалю.

Коли: 2 червня 11.00

Де: Парк Тараса Шевченка

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Фестиваль "Всі разом - за сім'ю!"

Що цікавого: Хедлайнери фестивалю - Сергій Бабкін, DETKI, One Light Inside.

Коли: 1 - 2 червня

Де: Хрещатик та Майдан Незалежності

Скільки: Вхід вільний 

Більше інформації: Facebook

"Не Еко Подія"

Що цікавого: Зустріч людей, які беруть поліетиленові кульочки на касі, або захоплююча прогулянка у світ... не еко життя. Чому? Бо більшість з нас живе не екологічно. Ми не очистимо Світовий океан за один день, але можемо шукати альтернативи використання звичайних для нас предметів у щоденному житті. Про це все ви дізнаєтесь на цій події! 4 години, 4 локації, 4 лекції.

Коли: 2 червня 13:00

Де: IZONE (вул. Набережно-Лугова, 8)

Скільки: Реєстрація

Більше інформації: Facebook

Йога з котами

Що цікавого: "Я жив з кількома майстрами Дзен, всі вони були кішками", - Е. Толле. М'яка практика йоги під мурчання мяу-компанії розслабить тіло, а техніки дихання в поєднанні з легкою медитацією заспокоять розум та допоможуть відчути внутрішній баланс. Антистрес гарантовано.

Коли: 2 червня 12:00

Де: Центр Кототерапії Кото-Ярмарок (вул. Воздвиженська, 14)

Скільки: благодійний внесок 350 грн. Оплата та реєстрація

Більше інформації: Facebook

Забіг на світанку "Sun On My Run 2019"

Що цікавого: Забіг на світанку у перший день літа. Дистанція: 5 - 6 км.

Коли: 1 червня 04:00

Де: Михайлівська площа

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Сімейний фестиваль інновацій та сучасних технологій "Robotica"

Що цікавого: Тисячі дітей віком від 3 років зможуть зконструювати світ майбутнього. У програмі фестивалю, який цього року пройде в Україні вже в 11-й раз, Національний відбір на Всесвітню олімпіаду World Robot Olympiad (WRO) – одну з найбільших олімпіад світу з робототехніки. За право представляти Україну змагатимуться 2 000 юних винахідників. Цього року тема – SMART Cities (Розумні міста). Крім цього, на гостей чекають віртуальна реальність, батли роботів, робоперегони, робофутбол та, навіть, розваги з дронами.

Коли: 1 - 2 червня 09:00

Де: ВДНГ, 19 павільйон (територія Кураж Базар)

Скільки: дорослі 120 - 200 грн, діти 150 - 250 грн

Більше інформації: Facebook

Розважальний захід "Забіг з татком"  

Що цікавого: Благодійний забіг приурочений до Дня захисту дітей. Вікових меж у дитячого забігу немає, у заході можуть брати участь малюки від 0 років. Крихіткам дозволяється пробігтися разом з батьками. Найменші дітки здійснюють забіг в колясці; більш дорослі - на плечах у татка або на руках у мам; когось батьки ведуть за ручку. Ніхто нікуди не поспішає, часу вистачить.

Коли: 1 червня 9:30 - 12:00, забіг відбудеться об 10:30 (реєстрація не потрібна)

Де: на початку Набережної м. Вишгород (з 15 травня набережна є пішохідною зоною.)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-