Порошенко з дружиною та онуками завітав на кінофестиваль “Молодість”

Порошенко з дружиною та онуками завітав на кінофестиваль “Молодість”

Фото
Укрінформ
В Україні за останні 5 років зроблено надзвичайно багато для розвитку кінематографу і культури загалом.

Про це екс-президент Петро Порошенко сказав журналістам на Київському міжнародному кінофестивалі “Молодість”, де сьогодні демонструється програма “Дивись українське”, повідомляє прес-служба партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

“Я пишаюсь тим, що саме за останні 5 років надзвичайно багато зроблено для підтримки українського кіно, української книги, українських фільмів на телебаченні та українських пісень на радіо. І врешті-решт – підтримки української мови. Ми ухвалили закон про українську мову, який жодним чином не шкодить іншим мовам – але захищає нашу!” – наголосив Порошенко.

Він також привітав киян і гостей столиці із Днем Києва.

Читайте також: Фестиваль "Молодість" відкрився у Києві

"Київ – абсолютно дивовижне місто. Він відкритий і добрий. Він вихований, витончений і інтелігентний. Київ – це місто, яке не можна не любити. Приїхав у Київ – ти точно тут залишаєш частинку свого серця і закохуєшся на все життя”, – сказав Порошенко.

Він нагадав, що сьогодні Києву 1537 років. "Коли я вперше приїхав у Київ, ми якраз святкували 1500 років. І через півтора року, як я приїхав, я познайомився з Мариною", - зазначив екс-президент, який прийшов на фестиваль з дружиною та онуками.

Порошенко розповів, що у Києві у них з дружиною є "свої" місця, наприклад Володимирська гірка. "Ми на Володимирській гірці провели всю ніч перед тим, як я йшов в армію. Це було у 84-му році. Марина плакала. Я теж не радів. Але це те, з чого складається життя. Це те, з чого складається моя любов до Києва, моя любов до України", - зазначив політик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-