Духовий оркестр із Чернігова переміг на фестивалі у Білорусі

Духовий оркестр із Чернігова переміг на фестивалі у Білорусі

Фото
Укрінформ
Духовий оркестр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм переміг на VI відкритому фестивалі духової музики "Фанфары сяброў - 2019" у Білорусі. 

Художнім керівником та головним диригентом оркестру є заслужений діяч мистецтв України Анатолій Ткачук), повідомляє прес-служба філармонійного центру.

"За рівнем професійної підготовки та виконавської майстерності на фестивалі "Фанфары сяброў" духовий оркестр Чернігівського філармонійного центру не мав собі рівних. Тож журі одноголосно погодилось на беззаперечну перемогу колективу", - йдеться у повідомленні.

Духовий оркестр із Чернігова переміг на фестивалі в Білорусі

Фестиваль проходив 18-19 травня в агромістечку Поріччя Гродненської області. Участь у ньому брали 13 професійних і аматорських колективів із шести країн - Білорусі, України, Польщі, Німеччини, Литви і Латвії. Програма заходу складалася з параду оркестрів, виконання обов’язкових творів зведеним духовим оркестром на місцевому стадіоні, концертних виступів учасників та дефіле.

Читайте також: Dakh Daughters стали родзинкою Року культури Україна-Австрія

Чернігівський оркестр виступав у Поріччі та містечку Озори, скрізь був прийнятий дуже тепло. А від пісень солістки Марини Коваленко стадіон був просто у захваті. Згодом співачку визнали переможницею конкурсу "Міс фестивалю".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-