Ручна робота українського бренду: як виглядала Олена Зеленська на інавгурації

Ручна робота українського бренду: як виглядала Олена Зеленська на інавгурації

Фото
Укрінформ
Перша леді України Олена Зеленська обрала для церемонії інавгурації Володимира Зеленського одяг ручної роботи від відомого українського бренду.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Зеленського.

Як зазначається у повідомленні, фото у вбранні від команди дизайнера Артема Климчука вона опублікувала на своїй нещодавно створеній офіційній сторінці в Instagram.

Ансамбль складається із сукні та жакета з кейпом із шовково-вовняного крепу молочного кольору.

"Студія ARTEMKLIMCHUK відома увагою до деталей та поєднанням українських традицій із сучасною модою. Не став винятком і одяг першої леді. Для оформлення рукавів сукні та кейпа майстри з вишивки використовували традиційні українські артизанальні техніки, адаптуючи флористичні й анімалістичні мотиви з килимів Сумщини та Полтавщини початку ХІХ сторіччя. Розташування елементів на кейпі натхненне символізмом стародавнього Трипілля", - йдеться у повідомленні.

Олена Зеленська обрала для інавгурації одяг від українського бренду / Фото: Прес-служба Володимира Зеленського

Зазначається також, що сережки першої леді створені молодим українським ювелірним брендом Guzema Fine Jewelry. "Ці лаконічні прикраси із жовтого золота були розроблені спеціально для Олени Зеленської та виконані виключно вручну", - додали у прес-службі Зеленського.

Як повідомлялося, у понеділок, 20 травня, відбулася церемонія інавгурації Президента Володимира Зеленського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-