Українки підкорили червону доріжку у Каннах

Українки підкорили червону доріжку у Каннах

Фото
Укрінформ
Дві відомі львів'янки, модель "Міс Україна Всесвіт-2014" Анна Андрес та відомий продюсер Марія-Гражина Чаплін побували на головній червоній доріжці Каннського кінофестивалю.

Про це Укрінформу повідомила прес-аташе WBA Office Ірина Савчак.

"У Каннах поряд із Євою Лонгорією, Селеною Гомес, Джуліанною Мур, Хав'єром Бардемом та Тільдою Свінтон сяяли і наші українські красуні", - йдеться у повідомленні.

Савчак зазначила, що Анна Андрес обрала червону сукню від Gaby Charbachi, а Марія-Гражина Чаплін, як і торік, для головної доріжки Каннського кінофестивалю довірила свій образ українській дизайнерці Оксані Караванській.

72-й Каннський міжнародний кінофестиваль триває від 14 до 25 травня 2019 року в Палаці фестивалів у Каннах (Франція). Транслюватиметься у прямому ефірі на Canal+. Ведучим церемоній відкриття та закриття фестивалю виступить Едуар Баер.

Читайте також: Стартував 72-й Каннський кінофестиваль

Головною подією стане довгоочікуване повернення Тарантіно у конкурсну програму після 25-ти річної паузи - із фільмом "Одного разу в Голлівуді" з Леонардо Ді Капріо та Бредом Піттом в головних ролях.

Як повідомляв Укрінформ, українки Анна Андерс і Саша Чістова стали номінантами першої у світі церемонії нагородження найкращих блогерів World Bloggers Awards.

Фото: Getty Images Global/ Images Ukraine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-