Документальний фільм про спецоперацію СБУ виклали у мережу

Документальний фільм про спецоперацію СБУ виклали у мережу

Укрінформ
Українська документальна стрічка "Гідра" відтепер стала доступною на різноманітних відеоплатформах.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Стрічку можна переглянути на інтернет-сервісах iTunes, GooglePlay, PrimeVideo та Vudu або купити DVD чи Blu-ray диски на Amazon та в Baker&Taylor. Американським глядачам фільм також доступний у провідних кабельних мережах США. Це стало можливим завдяки американській компанії «Gravitas Ventures», яка займається дистрибуцією відео", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що фільм «Гідра» вже доступний для глядачів 10 провідних американських кабельних мереж, які надають сервіс VoD: Comcast, Spectrum, COX, Dish, Verizon Fio5, Frontier, Sudenlink, WOW!, Mediacom, Armstrong.

Фільм «Гідра» є реальною історією про масштабну спецоперацію Служби безпеки України, яку було проведено спільно зі спецслужбами європейських країн та США.

Читайте також: Голова Держкіно розповів, яким буде цьогоріч український павільйон у Каннах

Як йдеться у повідомленні, стрічка створена міжнародним продюсерським центром «Фор-Пост» за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Наразі «Фор-Пост» веде перемовини із провідними кінотеатральними мережами України про показ фільму «Гідра» на великих екранах. Прокат заплановано на осінь 2019 року.

Фото: lenta.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-