У США дозволили продаж IQOS

У США дозволили продаж IQOS

Укрінформ
Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США (FDA) дозволило в країні продавати електричну систему нагрівання тютюну IQOS.

Про це йдеться у прес-релізі американського відомства.

“FDA анонсувала дозвіл на продаж нового тютюнового продукту, який виготовляє Philip Morris Products S.A. для IQOS (“Система нагрівання тютюну”), що є електричним пристроєм, який нагріває заповнені тютюном палички, загорнуті в папір, для отримання аерозолю, в якому міститься нікотин”, - йдеться у прес-релізі.

В Управлінні додали, що водночас були накладені суворі обмеження на продажу IQOS в США, щоб продукт не потрапив в руки молоді.

Як повідомляє CNBC, компанія Philip Morris Products S.A подала до відомства дві заявки. Одна стосувалася тільки самого продажу продукту, який нагріває тютюн, а не спалює його. Друга заявка стосувалася продажі IQOS як менш шкідливого продукту ніж цигарки. В Управління ще не прийняли рішення щодо другої заявки.

Читайте також: У Канаді суд зобов'язав виробників сигарет виплатити $17 мільярдів курцям

Відтепер Philip Morris може продавати не тільки IQOS, але й хітстіки Marlboro Heatsticks, Marlboro Smooth Menthol Heatsticks and Marlboro Fresh Menthol Heatstick.

Зазначається, що компанія стартувала продаж IQOS ще 2014 році на території японського міста Нагоя та італійського Мілана. З того часу продукт продається у понад 40 країнах світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-