Телеканал HBO закликає Трампа не використовувати стилістику

Телеканал HBO закликає Трампа не використовувати стилістику "Гри престолів"

Укрінформ
Керівництво телеканалу HBO, який виробляє популярний серіал "Гра престолів", закликав президента США Дональда Трампа не використовувати їх символіку в політичних цілях.

Про це повідомляє Deadline.

"Хоча ми можемо зрозуміти ентузіазм щодо "Гри престолів" зараз, коли вийшов його останній сезон, все ж ми б вважали за краще, щоб наша інтелектуальна власність не була використана у політичних цілях", - йдеться у заяві НВО.

Дана заява з'явилася після того, як Трамп опублікував у Twitter свою фотографію в стилі серіалу "Гра престолів" із підписом: "Гру завершено. Немає змови - немає перешкод", прокоментувавши таким чином розслідування про втручання РФ у вибори президента США 2016 року.

Читайте також: Wikileaks закликає оприлюднити повний звіт Мюллера

Крім того, Трамп не раз вживав фрази з серіалу. Наприклад, в січні, кажучи про плани будівництва стіни на кордоні США і Мексики, він написав: “Стіна близько”. Це нагадує вислів “зима близько”, який використовують у серіалі.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер Міністерство юстиції США оприлюднило звіт щодо розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера. У документі, який має обсяг 448 сторінок, йдеться, зокрема, про відсутність змови з російським урядом з боку штабу Дональда Трампа або будь-якого іншого громадянина США.

Фото: @realDonaldTrump via Twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-