Щорічні марафони пройшли у Ротердамі та Відні

Щорічні марафони пройшли у Ротердамі та Відні

Укрінформ
Багатотисячний забіг стартував у другому за розмірами місті Нідерландів Роттердамі. Щорічно у марафоні беруть участь тисячі бігунів і понад 900 тис. глядачів.

Про це повідомляє NN Marathon Rotterdam.

“Жоден інший марафон в Нідерландах не може зрівнятися з атмосферою в Роттердамі, з понад 950 000 захоплених глядачів на маршруті”, - йдеться у повідомленні.

Марафон почався в Роттердамі о 10 годині ранку. Окрім професійних бігунів, які борються за перемогу і новий рекорд, участь у забігу взяли тисячі бігунів-аматорів.

Читайте також: Міжнародний київський півмарафон виграли кенійці

Також пройшов марафон у Відні, де цьогоріч не обійшлося без неприємностей. Так, у неділю стало зле чоловіку літнього віку, який помер пізніше в лікарні, повідомляє сайт австрійської газети Kronen Zeitung.

"Бігун, віком трохи більше 60-ти років, під час забігу впав, був доставлений для порятунку в лікарню і там помер", - заявили організатори, висловивши співчуття родині померлого.

Як повідомляють ЗМІ з посиланням на очевидців, мова йде, вочевидь, про інфаркт.

За 36 років Віденського марафону це вже другий за рахунком смертельний інцидент: 25 років тому, у 1994 році, один з бігунів перетнув фінішну лінію, після чого впав і за дві години помер у лікарні від зупинки серця.

Читайте також: Київський міжнародний напівмарафон 2019 року збере рекордну кількість учасників

Нагадаємо: участь у найбільшій спортивній події Австрії - Vienna City Marathon- у неділю взяли участь понад 40 тис. учасників із 125 країн світу. Усі охочі різного віку та підготовки змогли взяти участь у марафоні на класичну дистанцію 42 км, півмарафоні та естафетному марафоні в командах по 4 людини. Напередодні, 6 квітня, також відбулися дитячі та юнацькі змагання.

Перший марафон в Роттердамі провели в 1981.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-