Показ дитячого одягу від Андре Тана відкрила Гайтана з донькою

Показ дитячого одягу від Андре Тана відкрила Гайтана з донькою

Фото
Укрінформ
Український дизайнер Андре Тан відкрив у Києві дитячий тиждень моди Junior Fashion Week колекцією одягу весна/літо 2019 для маленьких модників.

Дизайнер вивів на подіум не тільки юних моделей, але і їх зіркових батьків, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я переконаний, що гарний смак необхідно прищеплювати з самого дитинства, саме тому минулого року я запустив дитячу лінію, яка стала логічним продовженням моєї жіночої і чоловічої ліній», - сказав дизайнер у коментарі Укрінформу.

Показ Андре Тана на Junior Fashion Week

Головною музою колекції стала трирічна дочка Андре Тана Соня.

«З появою дочки я кардинально переглянув свої погляди на дитячий одяг. Маленькі дівчатка прагнуть бути такими ж модницями, як і їх мами, тому наші речі в хорошому сенсі «дорослі». Особливу увагу ми приділяємо крою та вибору тканини, а також максимально повторюємо елементи дорослих колекцій у дитячих», - розповів Андре Тан.

Показ відкрила співачка Гайтана зі своєю дворічною донькою, яка була наймолодшою ​​моделлю показу.

Також на подіумі продемонстрували family look Наталя Холоденко з сином Іларіоном, Артем Гагарін з сином Дмитром, Андрій Джеджула з сином Даніелем, Валентина Хамайко з сином Михайлом і донькою Мирославою.

Дитяча колекція весна/літо 2019 яскрава, життєрадісна і комфортна.

Повсякденні комплекти поєднують в собі стилі гранж і спорт-шик.

Дизайнер пропонує сміливо поєднувати куртку-косуху з рожевою спідницею-пачкою і кросівками oversize, леопардовий світшот - з легінсами з екошкіри, а строгий костюм в смужку - з декоративним пір'ям і брошками у формі зірок з кристалів.

Читайте також: На VINFashion Week покажуть нові колекції семеро дизайнерів

Що стосується хлопчиків, то Андре Тан пропагує стиль юного денді: сорочки-поло в чорно-білу смужку, блакитні і сірі брюки-чинос, casual сорочки в клітину з бавовни «як у тата».

Як повідомлялося, дитячий тиждень моди Junior Fashion Week проходить у Києві в конгресно-виставковому центрі «Парковий» з 21 по 24 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-